Ottília

01 szept

Ottília

Pálffy Éva Ottília

skorpio.kereszt@gmail.com

+36 70 510 4439

Total Body!

 

2010-ben végeztem  el a TF-en az OKJ-s  aerobik oktatóit. Aerobikkal 1997. óta foglalkozom.

Különböző órákat tartok, mint step (kondi, zsírégető, koreografált), alakformáló, gerinctréning.

Azóta is szinte minden óratípust kipróbáltam, illetve továbbra is képezem magam, jóga oktatóként.

Azelőtt karatéztam, a küzdősportok két műfajában is jártas vagyok, mint a Shotokan illetve Ju Jitsu.

Az aerobik óráimon való részvétel kortól, nemtől és edzettségtől független, tehát bárkit szívesen várok, aki a közérzetén javítani szeretne, ez magában foglalja a fizikai erőnlét, kondició, koordináció javítását vagy kordában tartását.  A TOTAL BODY (aerobik) óráimat 8-10 perces bemelegítéssel kezdem, amit egy követhető dinamikusabb rész követ, ezután erősítés következik, végül pedig 6-8 perces nyújtással, lazítással zárjuk az órát. Egy órán belül próbálok minden izomcsoportot megmozgatni különböző eszközök segítségével mint: súlyzó, laszti (kis,nagy labda), step pad, matrac, gumikötél vagy csak saját testsúlyos kondi, intervall edzés formájában. A gyakorlatok változatosak, amelyek hozzásegítenek a kívánt cél elérésében, legyen az súlyleadás vagy tónusosabb izomzat. Mozgással , főleg zenére javul stressztűrőképességünk és az immunrendszerünk is erősödik szerintem (és ezt tapasztalatból mondom), na meg a vendégeim is ezt vallják és remélem hamarosan te is közéjük fogsz tartozni.

Mottóm:

Érezd jól magad a bőrödben! Éld át a kellemes kimerültséget!

Ébredj reggel frissen és álmodd tovább az álmodat!

01 szept

Gyermekkorom óta sportolok. Klasszikus balettoztam, kézilabdáztam, néptáncoltam, ezért az életem részévé vált a rendszeres testmozgás. 18 éves korom óta aerobikozom. Az Art Edzőképzőben végeztem el sikeresen a Sport oktatói képzést, Aerobik sportágban.

Számomra fontos az egészségem, fittségem, kondícióm megtartása. A közös mozgás örömét szeretném átadni a vendégeimnek.

Mindenkit szeretettel várok, aki szeretne csinosabb, és boldogabb lenni, hiszen a sporttal nem csak a testünket, hanem a lelkünket is edzhetjük.

Life -és Sportcoach-ként pedig célom, hogy a velem dolgozó kliensek (legyen szó diákokról, szülőkről, versenysportolókról, szabadidő sportolókról, vagy egyáltalán nem sportolókról) minél jobb teljesítményre legyenek képesek a pályán és a magánéletben egyaránt.

Az alábbi óratípusokat tartom:

– Alakformáló-zsírégető aerobik (Sportoktatói végzettség: 2016)

– Zumba, Zumba kids (Zumba instruktori végzettség: 2010)

– Beautyrobic (Beautyrobik instruktoru végzettség: 2015)

Az Access consciousness-el pedig segítek lehetővé tenni, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve. Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

 

Timár Kriszta

+36302240966

timarkrisztacoach@gmail.com

14 máj

Koncz Erika

PROFIL

ALAKFORMÁLÓ, ZSÍRÉGETŐ

KÖREDZÉS, CORE TRAINING

 

Gyerekkorom óta szerves része életemnek a sport.

Örömmel adom át azt a sok éves tapasztalatot és tudást, melyet az évek alatt megszereztem, hogy te is élvezni tudd a mozgást, olyanná formáld a tested, amilyet szeretnél, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, amire vágysz.

Alakformáló óráimon nagy hangsúlyt fektetek a Core izmokra/gerincfeszítő, has, valamint farizmok/, de minden órán total body training történik változatos eszközhasználattal. Mind erő, mind pedig állóképesség fejlesztő gyakorlatokat végzünk, a szép tónusos, nőies izmok elérésének érdekében.

Gyertek csoportos óráimra bátran!

 

Mottó:

„Hinned kell abban amit el akarsz érni, hogy egy napon a kezedben tarthasd, amit most a szívedben őrzöl.”

 

TELEFONSZÁM:

+36305123142

 

E-MAIL-CÍM:

ERIKAKONCZ@T-ONLINE.HU

HOBBIK

síelés, futás, úszás, állatok, színház, természet, lakberendezés

 

» Koncz Erika CV «

31 jan

Elérhetőség: 06/30-517-96-77

E-mail: csillaildi76@gmail.com

 

Kovács Csilla Ildikónak hívnak és a TF továbbképző szakon végeztem, aerobic oktatóként.

Születésem óta mindenem a mozgás, családommal/gyermekkel együtt is szoktam edzeni, sportolni, rendezvényeket látogatni és többmint 20 éve tartok órákat is.

A sport számomra olyan, mint a kávé. Pörget, energiával tölt fel, ugyanakkor megnyugtat és harmóniát teremt számomra.

 

Hiszek minden egyes vendégemben, abban, hogy amit kitűznek célul, közös munkával elérhetjük, megvalósíthatjuk.

Nálam, mindig a vendég az első, óráimat is az Ő igényük szerint alakítom ki (boxos, step-pados, botos, gumiszalagos, labdás, súlyzós, székes, pados ) különböző eszközök bevonásával segítek a tökéletes és egészséges test megformálásában (de nem hagyományos aerobik óra).

 

Szeretném minél több sportot kedvelő kedves jelenlegi és még hezitáló vendégnek megmutatni azt, hogy nem akarni, hanem szeretni kell Önmagunkat és a testnek megadni mindazt a mozgást, harmóniát, ami boldoggá teszi és ezáltal minket is jobban ellát energiával, rugalmassággal, lendülettel és jókedvvel.

 

Mindenkit szeretettel várok, egy igazán buli jellegű, ám izzasztó órára, ahol a VENDÉG az első és minden róla szól!

A nagy kaland részese lehet bárki, kipróbálhatja, hogy még mi van a már elfogyott erején túl!

 

Mindenkit szeretettel várok minden vasárnap 9-10-ig a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

 

Kovács Csilla CV

13 jan

Erdős Évi

Sziasztok!

Erdős Évi vagyok aerobik és személyi edző. Kiskorom óta rendszeresen sportolok így a mozgás mindig is szerepet játszott az életemben.

Miért kezdj el mozogni? Önmagad miatt! Szánj egy órát a napodból, amikor csak magadra figyelsz.

Célom, hogy átadjam azt az örömöt, amit én érzek sportolás közben és segítsek a célod elérésében.

 

Várlak szeretettel az óráimon,…

  • kedden, és pénteken reggel 8:00-tól-9:00-ig
01 máj

Ross Andi

Sziasztok! 14 éves korom óta foglalkozom testépítéssel. Intenzív zsírégető óráimon, már néhány hét elteltével sokkal formásabb lesz a testünk, arról nem is beszélve, hogy a csoportos, pörgős órák ,lelkünkre is jótékony hatással vannak. Szeretettel várok mindenkit, aki szereti a kihívást jelentő, minden porcikát átmozgató edzéseket,és a jó hangulatú órákat. Óráim intenzívek, alaposan átmozgatnak, felpezsdítik a vérkeringést, felráz minket a téli tespedésből, ráadásul javítja a koordinációs képességet. Csatlakozz Te is a kis csapathoz, meglátod meg lesz az eredménye!
Óráim:
Hétfő: 19-20 ig Zsírégető
Kedd: 11 30-12 30ig Zsírégető(body-ball),13-14ig Senior torna,
Szerda 8-9 ig Zsírégető(body-ball),18-19 ig Body-balls zsírégető,
Csütörtök : 10-11ig Alakformáló,13-14 ig Senior torna

Aki nem szereti a csoportos edzéseket, várom személyi edzésemre bejelentkezés alapján,és személyre szabott edzéstervet készítek céljai elérésére: – Fogyás – Erőnléti edzés – Tömegnövelés – Táplálkozási tanácsadás – Állóképességi edzés – Rehabilitáció – Sérülés megelőzés
Ross Andrea: 06 30/ 959 04 80

-1988. Kállai Éva Egészségügyi Szakközép érettségi
-1990 .Testnevelési Főiskola, testépítés-erőemelés szak, edzői minősítés
-2005. Január, Flexi bar tanfolyam Február Life Fitness Academy, wellness képzés
-2009. Body Balls alapfokú tanfolyam
-2010. Body Balls prominent tréner
Eredmények: -1990. Testépítés III. helyezés -1991. Magyar Bajnokság IV. helyezés, testépítés -2003. Nestlé Fitness Kupa I. helyezés Február Nestlé Fitness Kupa IV. helyezés Proform Magyar Kupa ,női testépítés I. helyezés Proform Magyar Kupa, fitness-body III. helyezés

01 máj

Rokaly Era

Bemutatkozás

Immáron 13-ik éve erősítem a Vasas Pasarét Sportcentrum aerobik edzők csapatát. Képesítéseim a Testnevelési Főiskola Továbbképző Intézetében, valamint a Fitness Akadémián szereztem meg.
A fitnesz, a sport,- a mozgás, hitvallás számomra. Elmondhatom, hogy a 26 éves sporttevékenység csak újabb és újabb tanításokat hozott az életembe. Mindezeket az érzéseket kívánom megosztani a vendégeimmel is, a kitartás (a soha nem adom fel), a koncentráció-figyelem, akarat, motiváció, lelkesedés érzéseket. Hiszem azt, hogy kemény munkával lehet azokat az eredményeket elérni, amelyeket önmagunk számára célként kitűzünk magunknak.Ezekben a célokban tudom a segítségem nyújtani a Vasas Pasarét Sportcentrum falai, de leginkább a színes aerobik órák keretein belül.

Jelenlegi óratípusaim:

Alakformáló: megfelelő bemelegítést követően (step pad használata mellett) az óra jellege az alacsonyabb intenzitást követeli meg. A gyakorlatokat közepes nehézségi fokozat jellemzi, többszöri ismétlések arányával. Az eszköz használatok elsősorban a kisebb tömegű súlyzók, Flexi-bar, gumikötelek, soft ball-ok körére terjed ki, de előnyben részesítem, és előszeretettel használom a saját testsúllyal történő gyakorlatsorozatok kivitelezését is. (idősebb korosztálynak, kezdők,- újrakezdők számára ajánlom)

Zsírégető: az óra típusát a folyamatos mozgáskoordináció jellemzi. A zsírégető zóna eléréséhez mindez elengedhetetlen, hiszen mint tudjuk, szervezetünkben a zsírégetési folyamat 30-35 perc intenzív mozgást követően indul be. Az óra 2-ik felét pedig az eszközhasználat jellemzi,- lsd. fent az alakformáló órák alatt. (kezdők és haladók számára, egyaránt ajánlom)

Szuper kondi: mint a neve is tükrözi,- egy szuper erős és szuper kemény kondi órán vehetsz részt. Az óra alatt bármelyik eszközt bevetem (X-Co, súlyzók, rudak, Flexi-bar stb.) hogy az izmokat kellő impulzusok érjék a 60 perc alatt. (kifejezetten olyan személyeknek ajánlom, akik megfelelő keringési és erő állóképességgel rendelkeznek.)

Body ART: A bodyART™ a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája. A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyság, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság,.