Enikő

08 nov

Enikő

Kovács Lehoczki Enikő

Aerobic  oktató

Kovács-Lehoczki Enikőnek hívnak és 2019 óta foglalkozom Csoportos edzések tartásával.

A sport mindig jelen volt az életemben, iskolai tanulmányaim során részt vettem atlétikai versenyeken, továbbá teniszeztem, röplabdáztam és később különböző edzőtermi órákon vettem részt.

Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék a sporttal komolyabban foglalkozni, ezért elvégeztem az Art Edzőképző Csoportos Instruktor képzését . Jelenleg pedig az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Személyi edző képzésére járok. 

Óráimra jellemző a kreativitás, a jó kedv, az abszolút feltöltődés, és persze az óra utáni elengedhetetlen mosoly 😊

Sok szeretettel várok mindenkit az óráimon.

Óráim:
Péntek : 18:00-19:00

pastedGraphic.png

01 szept

Ottília

Pálffy Éva Ottília

skorpio.kereszt@gmail.com

+36 70 510 4439

Total Body!

 

2010-ben végeztem  el a TF-en az OKJ-s  aerobik oktatóit. Aerobikkal 1997. óta foglalkozom.

Különböző órákat tartok, mint step (kondi, zsírégető, koreografált), alakformáló, gerinctréning.

Azóta is szinte minden óratípust kipróbáltam, illetve továbbra is képezem magam, jóga oktatóként.

Azelőtt karatéztam, a küzdősportok két műfajában is jártas vagyok, mint a Shotokan illetve Ju Jitsu.

Az aerobik óráimon való részvétel kortól, nemtől és edzettségtől független, tehát bárkit szívesen várok, aki a közérzetén javítani szeretne, ez magában foglalja a fizikai erőnlét, kondició, koordináció javítását vagy kordában tartását.  A TOTAL BODY (aerobik) óráimat 8-10 perces bemelegítéssel kezdem, amit egy követhető dinamikusabb rész követ, ezután erősítés következik, végül pedig 6-8 perces nyújtással, lazítással zárjuk az órát. Egy órán belül próbálok minden izomcsoportot megmozgatni különböző eszközök segítségével mint: súlyzó, laszti (kis,nagy labda), step pad, matrac, gumikötél vagy csak saját testsúlyos kondi, intervall edzés formájában. A gyakorlatok változatosak, amelyek hozzásegítenek a kívánt cél elérésében, legyen az súlyleadás vagy tónusosabb izomzat. Mozgással , főleg zenére javul stressztűrőképességünk és az immunrendszerünk is erősödik szerintem (és ezt tapasztalatból mondom), na meg a vendégeim is ezt vallják és remélem hamarosan te is közéjük fogsz tartozni.

Mottóm:

Érezd jól magad a bőrödben! Éld át a kellemes kimerültséget!

Ébredj reggel frissen és álmodd tovább az álmodat!

01 máj

Ross Andi

Sziasztok! 14 éves korom óta foglalkozom testépítéssel. Intenzív zsírégető óráimon, már néhány hét elteltével sokkal formásabb lesz a testünk, arról nem is beszélve, hogy a csoportos, pörgős órák ,lelkünkre is jótékony hatással vannak. Szeretettel várok mindenkit, aki szereti a kihívást jelentő, minden porcikát átmozgató edzéseket,és a jó hangulatú órákat. Óráim intenzívek, alaposan átmozgatnak, felpezsdítik a vérkeringést, felráz minket a téli tespedésből, ráadásul javítja a koordinációs képességet. Csatlakozz Te is a kis csapathoz, meglátod meg lesz az eredménye!
Óráim:
Hétfő: 19-20 ig Zsírégető
Kedd: 11 30-12 30ig Zsírégető(body-ball),13-14ig Senior torna,
Szerda 8-9 ig Zsírégető(body-ball),18-19 ig Body-balls zsírégető,
Csütörtök : 10-11ig Alakformáló,13-14 ig Senior torna

Aki nem szereti a csoportos edzéseket, várom személyi edzésemre bejelentkezés alapján,és személyre szabott edzéstervet készítek céljai elérésére: – Fogyás – Erőnléti edzés – Tömegnövelés – Táplálkozási tanácsadás – Állóképességi edzés – Rehabilitáció – Sérülés megelőzés
Ross Andrea: 06 30/ 959 04 80

-1988. Kállai Éva Egészségügyi Szakközép érettségi
-1990 .Testnevelési Főiskola, testépítés-erőemelés szak, edzői minősítés
-2005. Január, Flexi bar tanfolyam Február Life Fitness Academy, wellness képzés
-2009. Body Balls alapfokú tanfolyam
-2010. Body Balls prominent tréner
Eredmények: -1990. Testépítés III. helyezés -1991. Magyar Bajnokság IV. helyezés, testépítés -2003. Nestlé Fitness Kupa I. helyezés Február Nestlé Fitness Kupa IV. helyezés Proform Magyar Kupa ,női testépítés I. helyezés Proform Magyar Kupa, fitness-body III. helyezés