Koncz Erika

14 máj

Koncz Erika

PROFIL

ALAKFORMÁLÓ, ZSÍRÉGETŐ

KÖREDZÉS, CORE TRAINING

 

Gyerekkorom óta szerves része életemnek a sport.

Örömmel adom át azt a sok éves tapasztalatot és tudást, melyet az évek alatt megszereztem, hogy te is élvezni tudd a mozgást, olyanná formáld a tested, amilyet szeretnél, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, amire vágysz.

Alakformáló óráimon nagy hangsúlyt fektetek a Core izmokra/gerincfeszítő, has, valamint farizmok/, de minden órán total body training történik változatos eszközhasználattal. Mind erő, mind pedig állóképesség fejlesztő gyakorlatokat végzünk, a szép tónusos, nőies izmok elérésének érdekében.

Gyertek csoportos óráimra bátran!

 

Mottó:

„Hinned kell abban amit el akarsz érni, hogy egy napon a kezedben tarthasd, amit most a szívedben őrzöl.”

 

TELEFONSZÁM:

+36305123142

 

E-MAIL-CÍM:

ERIKAKONCZ@T-ONLINE.HU

HOBBIK

síelés, futás, úszás, állatok, színház, természet, lakberendezés

 

» Koncz Erika CV «

31 jan

Elérhetőség: 06/30-517-96-77

E-mail: csillaildi76@gmail.com

 

Kovács Csilla Ildikónak hívnak és a TF továbbképző szakon végeztem, aerobic oktatóként.

Születésem óta mindenem a mozgás, családommal/gyermekkel együtt is szoktam edzeni, sportolni, rendezvényeket látogatni és többmint 20 éve tartok órákat is.

A sport számomra olyan, mint a kávé. Pörget, energiával tölt fel, ugyanakkor megnyugtat és harmóniát teremt számomra.

 

Hiszek minden egyes vendégemben, abban, hogy amit kitűznek célul, közös munkával elérhetjük, megvalósíthatjuk.

Nálam, mindig a vendég az első, óráimat is az Ő igényük szerint alakítom ki (boxos, step-pados, botos, gumiszalagos, labdás, súlyzós, székes, pados ) különböző eszközök bevonásával segítek a tökéletes és egészséges test megformálásában (de nem hagyományos aerobik óra).

 

Szeretném minél több sportot kedvelő kedves jelenlegi és még hezitáló vendégnek megmutatni azt, hogy nem akarni, hanem szeretni kell Önmagunkat és a testnek megadni mindazt a mozgást, harmóniát, ami boldoggá teszi és ezáltal minket is jobban ellát energiával, rugalmassággal, lendülettel és jókedvvel.

 

Mindenkit szeretettel várok, egy igazán buli jellegű, ám izzasztó órára, ahol a VENDÉG az első és minden róla szól!

A nagy kaland részese lehet bárki, kipróbálhatja, hogy még mi van a már elfogyott erején túl!

 

Mindenkit szeretettel várok minden vasárnap 9-10-ig a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

 

Kovács Csilla CV

13 jan

Erdős Évi

Sziasztok!

Erdős Évi vagyok aerobik és személyi edző. Kiskorom óta rendszeresen sportolok így a mozgás mindig is szerepet játszott az életemben.

Miért kezdj el mozogni? Önmagad miatt! Szánj egy órát a napodból, amikor csak magadra figyelsz.

Célom, hogy átadjam azt az örömöt, amit én érzek sportolás közben és segítsek a célod elérésében.

 

Várlak szeretettel az óráimon,…

  • kedden, és pénteken reggel 8:00-tól-9:00-ig
01 máj

Ross Andi

Sziasztok! 14 éves korom óta foglalkozom testépítéssel. Intenzív zsírégető óráimon, már néhány hét elteltével sokkal formásabb lesz a testünk, arról nem is beszélve, hogy a csoportos, pörgős órák ,lelkünkre is jótékony hatással vannak. Szeretettel várok mindenkit, aki szereti a kihívást jelentő, minden porcikát átmozgató edzéseket,és a jó hangulatú órákat. Óráim intenzívek, alaposan átmozgatnak, felpezsdítik a vérkeringést, felráz minket a téli tespedésből, ráadásul javítja a koordinációs képességet. Csatlakozz Te is a kis csapathoz, meglátod meg lesz az eredménye!
Óráim:
Hétfő: 19-20 ig Zsírégető
Kedd: 11 30-12 30ig Zsírégető(body-ball),13-14ig Senior torna,
Szerda 8-9 ig Zsírégető(body-ball),18-19 ig Body-balls zsírégető,
Csütörtök : 10-11ig Alakformáló,13-14 ig Senior torna

Aki nem szereti a csoportos edzéseket, várom személyi edzésemre bejelentkezés alapján,és személyre szabott edzéstervet készítek céljai elérésére: – Fogyás – Erőnléti edzés – Tömegnövelés – Táplálkozási tanácsadás – Állóképességi edzés – Rehabilitáció – Sérülés megelőzés
Ross Andrea: 06 30/ 959 04 80

-1988. Kállai Éva Egészségügyi Szakközép érettségi
-1990 .Testnevelési Főiskola, testépítés-erőemelés szak, edzői minősítés
-2005. Január, Flexi bar tanfolyam Február Life Fitness Academy, wellness képzés
-2009. Body Balls alapfokú tanfolyam
-2010. Body Balls prominent tréner
Eredmények: -1990. Testépítés III. helyezés -1991. Magyar Bajnokság IV. helyezés, testépítés -2003. Nestlé Fitness Kupa I. helyezés Február Nestlé Fitness Kupa IV. helyezés Proform Magyar Kupa ,női testépítés I. helyezés Proform Magyar Kupa, fitness-body III. helyezés

01 máj

Rokaly Era

Bemutatkozás

Immáron 13-ik éve erősítem a Vasas Pasarét Sportcentrum aerobik edzők csapatát. Képesítéseim a Testnevelési Főiskola Továbbképző Intézetében, valamint a Fitness Akadémián szereztem meg.
A fitnesz, a sport,- a mozgás, hitvallás számomra. Elmondhatom, hogy a 26 éves sporttevékenység csak újabb és újabb tanításokat hozott az életembe. Mindezeket az érzéseket kívánom megosztani a vendégeimmel is, a kitartás (a soha nem adom fel), a koncentráció-figyelem, akarat, motiváció, lelkesedés érzéseket. Hiszem azt, hogy kemény munkával lehet azokat az eredményeket elérni, amelyeket önmagunk számára célként kitűzünk magunknak.Ezekben a célokban tudom a segítségem nyújtani a Vasas Pasarét Sportcentrum falai, de leginkább a színes aerobik órák keretein belül.

Jelenlegi óratípusaim:

Alakformáló: megfelelő bemelegítést követően (step pad használata mellett) az óra jellege az alacsonyabb intenzitást követeli meg. A gyakorlatokat közepes nehézségi fokozat jellemzi, többszöri ismétlések arányával. Az eszköz használatok elsősorban a kisebb tömegű súlyzók, Flexi-bar, gumikötelek, soft ball-ok körére terjed ki, de előnyben részesítem, és előszeretettel használom a saját testsúllyal történő gyakorlatsorozatok kivitelezését is. (idősebb korosztálynak, kezdők,- újrakezdők számára ajánlom)

Zsírégető: az óra típusát a folyamatos mozgáskoordináció jellemzi. A zsírégető zóna eléréséhez mindez elengedhetetlen, hiszen mint tudjuk, szervezetünkben a zsírégetési folyamat 30-35 perc intenzív mozgást követően indul be. Az óra 2-ik felét pedig az eszközhasználat jellemzi,- lsd. fent az alakformáló órák alatt. (kezdők és haladók számára, egyaránt ajánlom)

Szuper kondi: mint a neve is tükrözi,- egy szuper erős és szuper kemény kondi órán vehetsz részt. Az óra alatt bármelyik eszközt bevetem (X-Co, súlyzók, rudak, Flexi-bar stb.) hogy az izmokat kellő impulzusok érjék a 60 perc alatt. (kifejezetten olyan személyeknek ajánlom, akik megfelelő keringési és erő állóképességgel rendelkeznek.)

Body ART: A bodyART™ a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája. A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyság, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság,.