Tenisz

hobbitól a versenyteniszig

Vasas Pasarét Tenisz Klub

Vasas Pasarét Tenisz Klub

A Vasas Pasarét Sportcentrum nagy hagyományokkal rendelkező teniszklub. Versenyzőink minden korosztályban a magyar tenisz élmezőnyéhez tartoznak, felnőtt női csapatunk büszkélkedhet az I. osztályban 3. helyezéssel, nem sokkal lemaradva a döntő, illetve a szuper ligába feljutás lehetőségéről. Felnőtt férfi csapatunk az országos bajnokság II. osztályát megnyerte, ezzel feljutottak az I. osztályba. Korosztályos csapataink rendszeresen döntőt játszanak az adott bajnokságokban.

Célunk a tenisz utánpótlás folyamatos nevelése és a magyar tenisz életben egy meghatározó egyesület kiépítése, valamint a mozogni vágyó “hobbi teniszezők” számára egy igazi klub-élet megteremtése.

2013. októbertől 6 fedett pályán, új sátrakban, 2014. áprilistól 11 szabad pályán várjuk teniszezni vágyó sporttársainkat.

A következő videóban Taróczy Balázs, Magyarország egyik legsikeresebb teniszezője, kétszeres Grand Slam-győztes, az 1981-es Roland Garroson és az 1985-ös wimbledoni teniszbajnokságon is bajnok, Budapest díszpolgára a Vasas Pasarét Sportcentrumban vezet körbe bennünket.