Síiskola

hobbisport, utánpótlás-nevelés, versenysport

Pasaréti Síiskola

2009 őszétől a Vasas Pasarét Sportcentrum területén működik a síiskola, egész évben várja a havas sportok iránt érdeklődőket. A tanulóink kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival.

A felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag pálya az időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő, haladó, gyermek és felnőtt tanítványok számára, hogy a helyes sítechnika elsajátítása mellett készüljenek fel Síiskolánk által szervezett külföldi sítúrákra, ahol a megismert és megszokott oktatókkal folytathatják a tanulást.

Szakképzett oktatóink 55 perces órák keretében a sí-, és snowboard alapjai mellett a biztonságos lesiklás és liftezés szabályait is megtanítják.

Kezdő és haladó, egyéni és csoportos óráink lényege, hogy mindenkinek a megfelelő szinten az egyéni igények figyelembevételével fejlesszük tudását, melynek birtokában a későbbiekben tanítványaink igazi örömüket lelik a havas lejtők meghódításában.

Nálunk a sportolás mindig vidám közösségi esemény is egyben. Csapatunk télen-nyáron változatos programokkal várja tanulóit.

A Pasaréti Síiskola a „4seasons Síiskolák” franchise csoport tagja. Ennek megfelelően a 4seasons pestszentlőrinci pályájával azonos, magas szintű műszaki és szakmai színvonal valósul meg.

A pálya anyaga az olasz Neveplast gyár terméke, amely jelenleg a legmodernebb műanyag borítás, csúszási adottságai a legjobban közelítik a havas lejtőkét.

A felvonó az osztrák Sunkid cég gyártmánya, kombinált tolókaros és tányéros kivitelben, amellyel nagy biztonság mellett sajátítható el húzóliftek használata.