Trainer - Miski Vanessa

Details Page
Miski Vanessa

Miski Vanessa

Fitness edző
Sziasztok! Miski Vanessa vagyok, fitness – wellness instuktori, illetve személyi edzői végzettséggel rendelkezem. A sport gyerekkorom óta a része az életemnek 11. év kosárlabda során a Vasas színeiben részese voltam megszámlálhatatlan rangadónak, megannyi fontos mérkőzésnek, magyar bajnoki döntőnek, melynek a végén mindig sikerült a magasba emelni a trófeákat! A pályán töltött időszak megtanított arra, hogy […]

Sziasztok!

Miski Vanessa vagyok, fitness – wellness instuktori, illetve személyi edzői végzettséggel rendelkezem.

A sport gyerekkorom óta a része az életemnek 11. év kosárlabda során a Vasas színeiben részese voltam megszámlálhatatlan rangadónak, megannyi fontos mérkőzésnek, magyar bajnoki döntőnek, melynek a végén mindig sikerült a magasba emelni a trófeákat! A pályán töltött időszak megtanított arra, hogy bármennyire is nehéz, bármennyire is fáj, amikor szinte minden kötél szakad akkor kell még egyet rátenni, összeszedni minden akaratot, hiszen küzdeni mindig feladni soha.

Szeretettel várlak óráimon, amit szívvel lélekkel tartok. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a legmodernebb, legújabb technikák köreiben. Az óráimon az intenzív tempó és a közös küzdelem mellett kiváló hangulat és a nagyszerű zene egyaránt megtalálható. Néhány hét elteltével sokkal formásabb, feszesebb, egészségesebb leszel és a hangulaton is jelentősen megváltozik!

Nem kell mást tenned csak egy esélyt adnod saját magadnak, a többit bízd rám és hidd el a végén óriási lesz a mosolyod.

 

Várlak Téged/Titeket szeretettel!

Miski Vanessa tréner, +36 30 608 3083