Trainer - Rokaly Era

Details Page
Rokaly Era

Rokaly Era

Fitness edző

Bemutatkozás

Immáron 13-ik éve erősítem a Vasas Pasarét Sportcentrum aerobik edzők csapatát. Képesítéseim a Testnevelési Főiskola Továbbképző Intézetében, valamint a Fitness Akadémián szereztem meg.
A fitnesz, a sport,- a mozgás, hitvallás számomra. Elmondhatom, hogy a 26 éves sporttevékenység csak újabb és újabb tanításokat hozott az életembe. Mindezeket az érzéseket kívánom megosztani a vendégeimmel is, a kitartás (a soha nem adom fel), a koncentráció-figyelem, akarat, motiváció, lelkesedés érzéseket. Hiszem azt, hogy kemény munkával lehet azokat az eredményeket elérni, amelyeket önmagunk számára célként kitűzünk magunknak.Ezekben a célokban tudom a segítségem nyújtani a Vasas Pasarét Sportcentrum falai, de leginkább a színes aerobik órák keretein belül.

Jelenlegi óratípusaim:

Alakformáló: megfelelő bemelegítést követően (step pad használata mellett) az óra jellege az alacsonyabb intenzitást követeli meg. A gyakorlatokat közepes nehézségi fokozat jellemzi, többszöri ismétlések arányával. Az eszköz használatok elsősorban a kisebb tömegű súlyzók, Flexi-bar, gumikötelek, soft ball-ok körére terjed ki, de előnyben részesítem, és előszeretettel használom a saját testsúllyal történő gyakorlatsorozatok kivitelezését is. (idősebb korosztálynak, kezdők,- újrakezdők számára ajánlom)

Zsírégető: az óra típusát a folyamatos mozgáskoordináció jellemzi. A zsírégető zóna eléréséhez mindez elengedhetetlen, hiszen mint tudjuk, szervezetünkben a zsírégetési folyamat 30-35 perc intenzív mozgást követően indul be. Az óra 2-ik felét pedig az eszközhasználat jellemzi,- lsd. fent az alakformáló órák alatt. (kezdők és haladók számára, egyaránt ajánlom)

Szuper kondi: mint a neve is tükrözi,- egy szuper erős és szuper kemény kondi órán vehetsz részt. Az óra alatt bármelyik eszközt bevetem (X-Co, súlyzók, rudak, Flexi-bar stb.) hogy az izmokat kellő impulzusok érjék a 60 perc alatt. (kifejezetten olyan személyeknek ajánlom, akik megfelelő keringési és erő állóképességgel rendelkeznek.)

Body ART: A bodyART™ a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája. A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyság, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság,.