Trainer - Tímár Kriszta

Details Page
Tímár Kriszta

Tímár Kriszta

Fitness edző
Gyermekkorom óta sportolok. Klasszikus balettoztam, kézilabdáztam, néptáncoltam, ezért az életem részévé vált a rendszeres testmozgás. 18 éves korom óta aerobikozom. Az Art Edzőképzőben végeztem el sikeresen a Sport oktatói képzést, Aerobik sportágban. Számomra fontos az egészségem, fittségem, kondícióm megtartása. A közös mozgás örömét szeretném átadni a vendégeimnek. Mindenkit szeretettel várok, aki szeretne csinosabb, és boldogabb […]

Gyermekkorom óta sportolok. Klasszikus balettoztam, kézilabdáztam, néptáncoltam, ezért az életem részévé vált a rendszeres testmozgás. 18 éves korom óta aerobikozom. Az Art Edzőképzőben végeztem el sikeresen a Sport oktatói képzést, Aerobik sportágban.

Számomra fontos az egészségem, fittségem, kondícióm megtartása. A közös mozgás örömét szeretném átadni a vendégeimnek.

Mindenkit szeretettel várok, aki szeretne csinosabb, és boldogabb lenni, hiszen a sporttal nem csak a testünket, hanem a lelkünket is edzhetjük.

Life -és Sportcoach-ként pedig célom, hogy a velem dolgozó kliensek (legyen szó diákokról, szülőkről, versenysportolókról, szabadidő sportolókról, vagy egyáltalán nem sportolókról) minél jobb teljesítményre legyenek képesek a pályán és a magánéletben egyaránt.

Az alábbi óratípusokat tartom:

– Alakformáló-zsírégető aerobik (Sportoktatói végzettség: 2016)

– Zumba, Zumba kids (Zumba instruktori végzettség: 2010)

– Beautyrobic (Beautyrobik instruktoru végzettség: 2015)

Az Access consciousness-el pedig segítek lehetővé tenni, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve. Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

 

Timár Kriszta

+36302240966

timarkrisztacoach@gmail.com