Vasas Pasarét Sportcentrum

Aerobic órarend


Kondi


Étterem


Tetszik?

pasamed
hope

Vasas Pasarét Sportcentrum

Bemutatkozás

Magyarországon először a Vasas SC-vel karöltve az MKB-Eurolesing kapta meg egy sporttelep üzemeltetési jogát.

Buda két világháború közt kiépült villanegyedében, gyönyörű helyen található területen alakították ki a Budapesti Budai Tornaegylet sporttelepét. A volt BBTE sportszékház tervezője Koromzai Vilmos. A klubház a két világháború között, a teniszcsarnok 1960-ban épült. A műemléki védelem alatt álló Vasas SC sporttelepén 2005 februárjában kezdődtek a felújítási munkálatok.

Az előzetes terveknek megfelelően az első ütemben tervezett munkák, mint a tornaterem, a kondi és az aerobic terem felújítása, a teniszpályák villanyvilágítással történő újjáépítése, a szintén világítással felszerelt műfüves, rekortán és streetball pálya építése befejeződött.

Ezen felül masszázshelyiség, és kávézó áll vendégeink rendelkezésére.

A 400 m2 alapterületű fitnesztermünkben felkészült aerobikoktatók, teremedzők várják a mozogni, erősödni, szépülni vágyókat. A Life Fitness edzőgépek nagy precizitással kialakított mozgáspályát és személyre szabható beállítást biztosítanak, minden korosztály számára kiváló minőségű és biz-tonságos edzést garantálva. Mindezt a nélkülözhetetlen, régóta ránk jellemző baráti, családias hangulatban.

Természetesen a szabadidősport mellett a gyermekeknek és az utánpótlásnak szeretnénk színvonalas sportolási lehetőséget nyújtani. 

A Vasas Pasarét Női és Férfi Kosárlabda Szakosztálya az MKOSZ első akkreditált kosárlabda akadémiája. Évek óta Sportcentrumunkban tartjuk többek között az U14-es, nemzetközi Intesa Labdarúgó Kupát.

 

Jó sportolást kíván a Vasas Pasaréti Sportcentrum vezetősége!

 

Elérhetőségek: 

Cím: 1026 Pasaréti út 11-13.

Email: pasaret@pasaretsport.hu

Telefon: 212-52-46
Fax: 801-00-29

Hírek, események

Női kosár


Férfi kosár


Partnereink:

vasas_logo_kör

Támogatóink:

Carnet logo