Vasas Pasarét Sportcentrum

Aerobic órarend


Kondi


Étterem


Tetszik?

pasamed
hope

Fitnesz

Pasaréti Sportcentrum – Fitnesz klub

Központban az egészség

Nagy örömünkre szolgál, hogy internetes oldalunkon üdvözölhetünk Téged. Budapest egyik legrégebben működő, sikeres fitnesz centruma vár. Sportcentrumunk fekvése, adottsága Magyarországon, de Európában is egyedülálló.
Sikerült megőriznünk a már régóta ránk jellemző baráti, családias hangulatot. Szolgáltatásainak minősége, a klubunkban dolgozó munkatársaink és edzőink szakmai felkészültsége, elhivatottsága önmagáért beszél.

A 400 m2 alapterületű termünkben segítségedre lesznek a kitűnően felkészült aerobikoktatóink, teremedzőnk. Természetesen igénybe veheted személyi edzés programunkat, melyek mind egy célt szolgálnak: a TE EGÉSZSÉGEDET! Legyen szó általános kondíciód fejlesztéséről, testsúlycsökkentésről vagy a napi testmozgásról.

Fitnesz termünk gépparkjában Life Fitness edzőgépek találhatók, amely nagy precizitással kialakított mozgáspályát és személyre szabható beállítást biztosít. Minden korosztály számára kiváló minőségű és biztonságos edzést garantál.
Kardio-gépeink pulzuskontrolos programokkal is rendelkeznek, melyek nélkülözhetetlenek a minőségi edzések kivitelezéséhez.

Amennyiben friss levegőre vágysz arra is kínálunk lehetőséget a rekortán futópályánkon.

Órarendünk segítségével kiválaszthatod, a számodra megfelelő óratípust, amely minden héten megtekinthető a weboldalunkon is.

Ízelítőül néhány eszköz kínálatunkból:
Flexi-bar – amelynek segítségével a gerincünk mellet elhelyezkedő tartó és mélyizmok mozgatásán túl a biorezonancia segítségével, fantasztikus zsírégető hatást érhetsz el egy egész órán keresztül. Az eszköz használata könnyen elsajátítható.
Xco-trainer – fitness termék, amivel a testünk vázizmait és a deréktáji izmokat egyszerre tudod karban tartani és fejleszteni az eszköz dinamikus mozgatásával. Ezt úgy érheted el, hogy a kvarc homokkal teli hengert, egyik oldalról a másikra lendíted, majd hirtelen megállítod. Nagyon hatékony mozgásforma. –
Body- ball labda – egy speciális labda, amely a testtartásunk javításában és számos gyakorlat kivitelezésének hatékonyságában nyújt segítséget.
Természetesen nélkülözhetetlennek tartjuk a már jól ismert, kézi súlyzó, gumikötél, gumiszalag és Fit ball-t is.

További szolgáltatásaink között megtalálod gyógy,- sport,- talp,- masszázsfajtáinkat melyekre az előzetes bejelentkezés szükséges.
Sportcentrumunkban a Pasarét Café pedig kulturált körülmények között kínálja mindazt, amire egy edzés után szükséged lehet.

Mindenkit várunk szeretettel!

Elérhetőségünk: 212 5246, 06/30-4221566, 06/30-3772606

Hírek, események

Női kosár


Férfi kosár


Partnereink:

vasas_logo_kör

Támogatóink:

Carnet logo