+36 1 212 5246 // +36 30 9590 480

Trainer - Szegedi Zsuzsa

Details Page
Szegedi Zsuzsa

Szegedi Zsuzsa

Fitness edző

Bemutatkozás

Szegedi Zsuzsa vagyok, Csoportos Fitness Instruktor, az International Wellness Institute képzésében váltam edzővé. Művészi torna, kosárlabda és fitness mind aktívan jelen voltak az életemben, sport és mozgás nélkül számomra nem élet az élet. Szeretném a mindennapokat izgalmassá, élettel telivé, egészségessé varázsolni minden ember számára, aki eljön hozzám edzeni! Akkor érzem jól magam, ha a jó hangulatú edzések után látom az egészségesen fáradt, pirospozsgás arcokat, mert akkor tudom, hogy amit én tehetek másokért, azt megtettem. Gyere, és érezd jól magad te is, tedd meg magadért!

A TRX-ről

Erő, állóképesség, egyensúly, koordináció, a TRX mindennek fejlesztésére kiváló eszköz! A TRX elnevezés egy hevederrendszert takar. Ezzel a viszonylag egyszerű eszközzel több százféle gyakorlatot lehet elvégezni attól függően, milyen célt szeretnénk elérni az edzéssel. Minden izomcsoportot megmozgat, és kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket. Derekunk, hátunk, ízületeink kímélésének érdekében fontos, hogy mélyizomzatunkat is erősítsük, a TRX ehhez is nagyszerű eszköz. Saját testsúlyunkkal dolgozhatunk, nincs szükségünk erőgépekre. A TRX ízületvédelem szempontjából verhetetlen. Előnyei közé tartozik még, hogy szinte bárhol használható. A gyakorlatok nehézségi foka egyszerűen, például a heveder hosszának vagy testünk dőlésszögének változtatásával emelhető vagy csökkenthető.

Az edzések alkalmával más eszközöket is használunk, de főszerepet a TRX játsza. Az órák időtartama kb. 60 perc.

Az edzések időpontjai: kedd 9h, csütörtök 9h, péntek 19h. Fontos a bemelegítés és a megfelelő nyújtás, ezért kérlek, érkezzetek időben! 🙂