+36 1 212 5246 // +36 30 9590 480

Trainer - Földi-György Kinga

Details Page
Földi-György Kinga

Földi-György Kinga

Fitness edző
Bemutatkozás Földi-György Kinga vagyok, rekreációszervező és egészségfejlesztő, személyi és aerobic edző. Mióta az eszemet tudom, mindig végig kísért a mozgás, így pályaválasztás előtt nem volt kérdés, milyen irányba megyek. Szegeden és Budapesten sajátítottam el az edzősködéshez szükséges tudást. Vendégeimnek mindig azt tanácsolom, hogy olyan mozgásformát válasszanak, amit akár egész életükön át tudnának csinálni, csak leljük […]

Bemutatkozás

Földi-György KingaFöldi-György Kinga vagyok, rekreációszervező és egészségfejlesztő, személyi és aerobic edző. Mióta az eszemet tudom, mindig végig kísért a mozgás, így pályaválasztás előtt nem volt kérdés, milyen irányba megyek.

Szegeden és Budapesten sajátítottam el az edzősködéshez szükséges tudást. Vendégeimnek mindig azt tanácsolom, hogy olyan mozgásformát válasszanak, amit akár egész életükön át tudnának csinálni, csak leljük benne örömüket és töltődjenek fel abban maximálisan.

A hozzám fordulókat legjobb tudásom és érzésem szerint segítem, hogy megtalálják ezt az utat, mozgáskultúrálisan és táplálkozási tanácsadás keretén belül! Igény szerint személyi edzéseken vagy csoportos órán, Zsírégető aerobicon lehet velem találkozni! 

  

Üdv,
Kinga